Prezentacija MareLaw projekta na International Conference on Sustainable Transport – SuTra 2024 u Svetom Martinu na Muri, Hrvatska

Na International Conference on Sustainable Transport – SuTra 2024, koja se održala od 26. do 28. rujna 2024. u Svetom Martinu na Muri, Hrvatska, voditelj projekta izv. prof. dr. sc. Nikola Mandić prezentirao je Erasmus+ projekt KA2 (Cooperation partnership in higher education) „Upgrading and harmonization of Maritime law STCW based curriculum for Maritime students – MareLaw“. Na konferenciji, gdje su se okupili znanstvenici iz područja pomorskog prometa, mladi istraživači i stručnjaci iz pomorske industrije, predstavljeni su rezultati do sada provedenih projektnih aktivnosti. S prisutnim nastavnicima visokih pomorskih učilišta razgovaralo se o mogućnostima suradnje i načinima na koji bi se rezultati ovog projekta mogli implementirati u nastavni proces njihove institucije.

Projekt „Upgrading and harmonization of Maritime law STCW based curriculum for Maritime students – MareLaw“ je sufinanciran sredstvima programa Erasmus+, Ključna aktivnost 2: Partnerstva za suradnju (za područje obrazovanja).

Scroll to Top